​Sot do të nderohen dëshmorët e UÇK-së të Zonës Operative të Shalës Adnan Shyti, Selim Mernica dhe Shemsi Sadiku

Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Potoqan i Poshtëm

Në fshatin Potoqan i Poshtëm të komunës së Rahovecit, do të organizohet tubim përkujtimor për shënimin e 18-vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve të këtij fshati. Tubimi përkujtimorë dhe homazhet do të mbahen pranë lapidarit të dëshmorëve dhe martirëve, duke filluar nga ora 11:00, në objektin e Shkollës Fillore “Dëshmorët e Lirisë”.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …