Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Përkujtohet ish-ushtari i UÇK-së, Zeqir Neziri në tre vjetorin e ndarjes së tij nga jeta
Përkujtohet ish-ushtari i UÇK-së, Zeqir Neziri në tre vjetorin e ndarjes së tij nga jeta

Përkujtohet ish-ushtari i UÇK-së, Zeqir Neziri në tre vjetorin e ndarjes së tij nga jeta

Përkujtohet ish-ushtari i UÇK-së, Zeqir Neziri i cili është ndarë nga jeta tri vite më parë. ish-ushtari Ai është përkujtuar nga familjarët e tij duke lënë mbrapa shumë vepra dhe kujtime të mira. Zeqir Neziri ishte një luftëtar i dalluar, pjesëmarrës i disa aksioneve të suksesshme luftarake në malet e Qyqavices. Në vitin 1999 forcat serbe ia kishin pushkatuar babin e tij, Shaqirin, vetëm për arsye që në shtëpitë e tyre qëndronin refugjat nga të gjitha anët e Drenicës. Gjithashtu në kullën e tij kanë qëndruar dhe janë mjekuar ushtarë të plagosur të UÇK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Veprat e kompozitorëve të Kosovës, premierë në Londër

Veprat e kompozitorëve të Kosovës, premierë në Londër

Vepra « Trio» e Kreshnik Aliçkaj dhe « Optio » e Memli Kelmendit, do të ...