KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Albini dhe mjeranët, tani deputet të Parlamentit të Republikës që i fituan votat, duke qëndruar nën hijen e tij.
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Albini dhe mjeranët, tani deputet të Parlamentit të Republikës që i fituan votat, duke qëndruar nën hijen e tij.

Albini dhe mjeranët, tani deputet të Parlamentit të Republikës që i fituan votat, duke qëndruar nën hijen e tij.
Taksat tona, paguajnë me paga të majme!
Injorant, mujshar, analfabet deputet.
Kritikojnë, profersor në fakultet dhe e lusin “Allahun” për shërim nga Virusi Sars – Cov 2!
1. Deputeti i LVV-je Eman Rrahmani që as emrin, s’e ka shqip, lutet arabisht.
T’i mujshar, analfabet deputet  po e shëmton Parlamentin dhe po e zbeh edhe pozitën e çdo deputeti.
Injoranca e dëshmuar e deputetëve, të cilët për rreth Albinit janë të rreshtuar, ka filluar te dale edhe në sipërfaqe me demagogji politike të shpërfaqet.
Juve, analfabet deputet që i’u “kruhen” këmbët të flisni, arabisht, turqisht apo serbisht……,
ju, do jeni ata që Albinin, do ta përmbysni përfundimisht.
Parlamentit të Republikës, brinat s’po i’a shohim, po po shohim deputet analfabet që paguhen nga i njejti buxhet.
Deputet e zgjedhur, duke ngarendur dhe duke e mbajtur qantën e Albinit, po e tregojnë servilitetin e tyre të individit.
O ju puthador, shpirtrob me karakter shumë të dobët, mos mendoni s’e s’po i’u shohim dhe ndëgjojmë!
Po i’u shohim dhe ndëgjojmë dhe po qeshim me ju, njejtë s’i me parashkollor.
E mjerë Republika me analfabetë në pozita

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala

Ferat Shala: Deklaratat skandaloze të ministres së Punëve të Jashtme dhe pasojat dimplomatike e juridike për Kosovën!

Që nga koha e emërimit në postin e Ministres së Punëve të Jashtme dhe të ...