Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Ta bashkojmë Shqipërinë për së gjalli dhe të mos jetojmë të ndarë, si të vdekur….!

Shqiptarët mbi 8 milion banorë në trojet e tyre etnike, janë autokton.

Shqiptarët kanë tradita dhe kulturë evropiane.

Shqiptarët e bashkuar janë faktor stabiliteti në Ballkanin perëndimor.

Shqiptarët kanë shkruar me gjakun e tyre, më tepër se një faqe në histori të Evropës.

Shqiptarët duhet të bashkohen dhe ballkani perëndimor të stabilizohet.

– Atdhe është ajo tokë, të cilën shumë të tjerë në këtë botë nuk e kanë dhe do të jepnin, ç’do gjë për ta pasur atë.

– Sa shumë flitet e shkruhet për atdheun, vendi ku kanë lindur të parët e tu, prindërit, gjyshërit, stërgjyshërit dhe vendi ku ke lindur t’i vet.

– Atdheu, asnjëher nuk e braktis njeriun, njeriu e braktis Atdheun.

– Ai që nuk i takon Atdheut të vet, nuk i takon as njerëzimit.

Pse, duhet shqiptarët të bashkohen dhe në një Shqipëri natyrale të fuqizohen……?!🇦🇱

Se….

– Shqiptarët, kanë një gjak.

– Shqiptarët, kanë një gjuhë.

– Shqiptarët, kanë një traditë.

– Shqiptarët, kanë një flamur.

Të dashur bashkombës,

I fort dhe trim!

– Ai, që punon dhe vepron për bashkim.

– Ai, që jetën i’a fal Atdheut.

– Ai, që të gjithë shqiptarët i thërret për bashkim.

– Ai, që pushkën e përdor vetëm për bashkim.

– Ai, që shqiptarët katolik e musliman, bektashi e ortodoks, protestant dhe ateist i bënë bashkë, si të ishin nga një fis.

Dëshironi shqipërinë, natyrale ta bashkoni….?

Ju lutem, tregoni….!

Ta bashkojm Shqipërinë për së gjalli dhe të mos jetojmë të ndarë, si të vdekur….!

Kontrolloni gjithashtu

Azgan Haklaj

Azgan Haklaj: Protesta – funeral e idhujve të rremë…!

Protesta  e thirrur nga Sali Berisha nuk ishte vetëm një deshtim por në tërësinë  e …