leoni

Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Vetëm, gjaku i dëshmorëve është: EMRI I LIRISË

Urrejtja e shëmtuar e disa gazetarëve dhe militantëve të subjekteve politike…..
…….shkrime, postime pa edukatë dhe nxitje të urrejtjes, ndaj njëri tjetrit!
Pse?
Daurtrokitja për fatkeqësitë e të tjerëve, kur shqiptarët në përgjithësi dhe Kosova në veqanti, po përballet me një sfidë shumë të rëndë, disa qytetar pa edukatë dhe pa dinjitet kombëtar, nxisin urrejtje dhe përqarje.
Republika dhe uniteti është shumë i domosdoshëm, s’i asnjëher më parë.
Pse u dashka nxitje dhe duartrokitje, për aktakuzat e ngritura ndaj Presidentit të Republikës dhe luftëtarëve të lirisë?
Cili na qenka rezultati “pozitiv”, duke i duartrokitur aktakuzave?!
Ç’farë dmth – nje ka?
Bac u kry: Hashim Thaqi në Hagë!
Në favor të kujt është, dërgimi në Hagë i Presidentit të Republikës dhe luftëtarëve të lirisë?
Ç’ka fiton Republika?
Të gjitha këto kanë një përgjegje!
Unë personalishtë, s’kam qenë dhe s’jam anëtar i asnjë subjekti politik, mirëpo ju gazetar të shëmtuar, pispiling dhe bishtatundës ç’ka përfitoni, duke u gëzuar dhe shkrime të shëmtuara kundër çlirimtarëve duke postuar?!
Na tregoni, ç’ka përfitoni?
E deshët ju apo jo, amaneti i dëshmorëve të lirisë, do të shkoj në vendin e duhur.
Kosova do bëhet anëtare e organizatave Euroatlantike dhe do ecën me hapa të sigurt drejt zhvillimit dhe avancimit shtetëror.
Mos harroni, sot kriminelët serb po festojnë…!

Kontrolloni gjithashtu

“Fronti Europian” hap shtabin zgjedhor në Likovë, Osmani: Misioni i presidentit të parë shqiptar është pjesë e mozaikut të madh të lirisë

Naim Bajrami: Bashkë ta ndërtojmë Frontin e sovranit për barazi, drejtësi, legjitimitet, demokraci dhe dinjitet

Fronti Europian ka njoftuar gjithë komunitetin ndërkombëtar dhe të gjitha institucionet vendore e ndërkombëtare për …