Fillimi / Institucionet / Po punohet në përfundimin e projektit për rikonstruktimin e Tregut të Kafshëve në Ferizaj

Po punohet në përfundimin e projektit për rikonstruktimin e Tregut të Kafshëve në Ferizaj

Po punohet në përfundimin e projektit për rikonstruktimin e Tregut të Kafshëve në Ferizaj, ku kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu bashkë me drejtorin e Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami kanë pa nga afër punimet për asfaltimin e kësaj hapësire, e cila do t’i shërbej më mirë, veprimtarisë së tregtarëve të kafshëve.

Fotografia e Agim Aliu

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...