Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Policia: Do të ndërmarrim të gjitha veprimet ndaj të gjithë qytetarëve sipas autorizimeve ligjore në tërë Kosovën
Policia e Kosovës e lanson aplikacionin elektronik “Lajmëro Policinë”, për raportimin e rasteve nga ana e qytetarëve

Policia: Do të ndërmarrim të gjitha veprimet ndaj të gjithë qytetarëve sipas autorizimeve ligjore në tërë Kosovën

Policia e Kosovës ka njoftuar se do të marrë të gjitha veprimet policore konform autorizimeve ligjore në tërë Kosovën. “Policia e Kosovës, bazuar në urdhrin operativ për gatishmëri dhe veprim ndaj COVID-19, do ti ndërmerr të gjitha veprimet policore konform autorizimeve ligjore që ka, në të gjitha rajonet e Kosovës. Bazuar në situatën dhe rrethanat e krijuara nga pandemia, me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit dhe me qëllim të bashkërendimit të aktiviteteve, PK-ja do të bashkëpunojë me të gjitha institucionet  kompetente, duke përfshirë edhe ato lokale, thuhet në një deklaratë nga Zyra për Informim e Policisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MEA-së, Blerim Kuçi merr pjesë sot në takimin e Ministrave të Ballkanit Perëndimor të fushës së TIK-ut

Ministri i MEA-së, Blerim Kuçi merr pjesë sot në takimin e Ministrave të Ballkanit Perëndimor të fushës së TIK-ut

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka marrë pjesë sot në Takimin e Ministrave ...