driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës ka hapur konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë
Për treqind policë, kanë konkurruar 17.000 të rinj e të reja nga Kosova

Policia e Kosovës ka hapur konkursin për pranimin e zyrtarëve policorë

Është hapur konkursi për pranimin e zyrtarëve policorë. Policia e Kosovës ka bërë të ditur lajmin për hapjen e konkursit bashkë me kushtet e parapara për konkurrim Ndër të tjerash qartësohet mirë se si janë udhëzimet për aplikimin me sukses në Policinë e Kosovës dhe se çfarë duhet plotësuar secili person që është i interesuar për të kandiduar.

Kushtet minimale për aplikim janë:
Të jetë shtetas i Kosovës
Të jetë i moshës 18 – 30 vjeçar
Ta ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale
Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale
Të mos posedojë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar)
Të ketë integritet personale dhe vlera të lartë etike.

Më poshtë keni linkun me informacionet e plota lidhur me aplikim:
http://www.kosovopolice.com/sq/mundesi-punesimi

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...