MIT KS
Fillimi / Lajmet / Policia njofton se ka bërë të gjitha përgatitjet për shënimin e 1 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve
Policia njofton se ka bërë të gjitha përgatitjet për shënimin e 1 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve

Policia njofton se ka bërë të gjitha përgatitjet për shënimin e 1 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve

Policia e Kosovës, me rastin e 1 Majit, ka  ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për të përcaktuar lirimet, kufizimet, bllokimet e plota apo të pjesshme të segmenteve të caktuara rrugore në kryeqendër dhe jashtë saj, me qëllim të rregullimit të qarkullimit rrugor dhe drejtimit të trafikut, në mënyrë që të krijohet rrjedhshmëri normale në trafik si dhe një ambient i qetë dhe i sigurt. “Meqenëse kryeqyteti gravitohet nga një numër i madh automjetesh dhe qytetarësh si dhe nga analizat e bëra nga e kaluara është konstatuar se përveç qytetarëve të kryeqendrës, parkut të Gërmisë do t’i drejtohen edhe qytetarë nga qytetet e tjera të vendit”, thuhet në komunikatë. Edhe këtë vit Policia e Kosovës në bashkëpunim me Kuvendin komunal të Prishtinës për të evituar bllokadat në rrugë, kolonat e gjata të automjeteve, aksidentet eventuale, për të mundësuar një transport publik të qytetarëve në suaza të normales, do të veproj në të gjitha rrugët të cilat lidhen me rrugën kryesore që lidhë qytetin me parkun e Gërmisë, duke formuar pikat e kontrollit me qëllim të ndalimit dhe udhëzimit të  automjeteve, si dhe vendosjen e rregullit përgjatë atyre rrugëve.

Kontrolloni gjithashtu

Cakaj: Përfaqësia e Shqipërisë dhe Zyra Konsullore e Kosovës në Kopenhagë ndajnë të njëjtën hapësirë

Cakaj: Përfaqësia e Shqipërisë dhe Zyra Konsullore e Kosovës në Kopenhagë ndajnë të njëjtën hapësirë

Flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës valëviten së bashku në Kopenhagë. Në kuadër të përfaqësimit me ...