KEK
Fillimi / Lajmet / Policia sllavomaqedonase nuk ndalon së ushtruari dhunë kundër të burgosurve shqiptar të rastit “Kumanova”
Avokati, Raufi: Sevdail Miftarit i janë thyer dy këmbët nga dhuna e policisë

Policia sllavomaqedonase nuk ndalon së ushtruari dhunë kundër të burgosurve shqiptar të rastit “Kumanova”

Policia sllavo-maqedonase nuk ndalon së ushtruari dhunë kundër të burgosurve shqiptar të rastit “Kumanova”. Dhunë brutale dhe tortura çnjerëzore përveç nëpër burgje ata po përjetojnë edhe gjatë transportimit të tyre në Gjykatën e Shkupit. Dhuna e shfrenuar dhe brutale ka bërë që gjatë seancës së sotme të kërkoj ndihmë mjekësore Sami Ukshini i njohur si komandant Sokoli. Ai ka thënë se ka nevojë për ndihmë urgjente mjekësore. Edhe i akuzuari tjetër, Demë Shehu është në gjendje të rëndë shëndetësore si pasojë e torturës së ushtruar ndaj tij nga ana e gandianëve të burgut dhe nga policia. Seanca e sotme gjyqësore po zhvillohet me dyer të mbyllura dhe nën masa të rrepta të sigurisë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 që kërkoheshin të drejta dhe barazi

52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 në të cilat kërkoheshin të drejta dhe barazi

Sot janë bërë 52 vjet nga demonstratat shqiptare të vitit 1968 në Kosovë, të cilës ...