KEK
Fillimi / Lajmet / Posta e Kosovës e promovon e pullën postare “Heroinat e Kosovës” që i dedikohet sakrificës se gruas shqiptare
Posta e Kosovës e promovon e pullën postare “Heroinat e Kosovës” që mëshiron sakrificën e gruas shqiptare nëpër shekuj

Posta e Kosovës e promovon e pullën postare “Heroinat e Kosovës” që i dedikohet sakrificës se gruas shqiptare

Kryekuvendarja Osmani së bashku me përfaqësuesit e Postës së Kosovës kanë bërë promovimin e pullës postare “Heroinat e Kosovës”, që për herë të parë një pullë postare i kushtohet heroinave të atdheut. Vjollca Shala Mulaj nga Posta e Kosovës tha se edhe pse posta ka 20 vite që promovon pulla postare kjo pullë është e veçantë sepse mëshiron sakrificën e gruas nëpër shekuj. Posta e Kosovës po kalon në një fazë të vështirë mirëpo ne jemi të bindur se me punë do të arrihet çdo sukses i mundshëm. Filatelia e postës ofron pulla postare që janë punime artistike dhe të veçanta.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...