Pren Marashi

Pren Marashi: Nderi, guximi e gatishmëria e flijimit për atdhe janë të huaja për ata që nuk i kanë përjetuar, andaj edhe nuk i çmojnë

Lidhur me trajtimin që po iu bëhet veteranëve UÇK-së, për mos përfshirjen e tyre në ngritjen e pagës minimale,  komandanti i Batalionit të Katërt të Brigadës 138 të UÇK-së të Zonës Operative të Dukagjinit  gjatë luftës, z. Pren Marashi, ka shkruar: Nderi, guximi dhe gatishmëria për të dhënë jetën për atdheun janë gjëra të huaja për ata që nuk i kanë përjetuar, andaj edhe nuk i çmojnë. Pikë së pari mos e nënvlerësoni veten dhe mos i lejoni të tjerët ta bëjnë atë. Shihemi te vendi, aty ku po mbahet  mbledhja e turpit e  kuvendit,  ka shkruar ne reagimin e tij,  Pren Marashi.

 

Kontrolloni gjithashtu

Afrim Hysenaj: Përkujtohet 24 vjetori i tre dëshmorëve te fshatit dhe i masakrës mbi 23 anëtarë të Familjes Deliu, në Abri të Drenicës

24 vjet më parë, më 26 shtator 1998…! Ata ishin 8 fëmijë, 6 vajza dhe …