mbpzhr 2018
valamobile
MIT
Airport Adem Jashari
akp deri me 5 maj
kek
Fillimi / Lajmet / Prokuroria e Shtetit reagon ndaj deklaratave të deputetës, Albulena Haxhiu, kundër kryeprokurorit Lumezi
Prokuroria e Shtetit reagon ndaj deklaratave të deputetës, Albulena Haxhiu, kundër kryeprokurorit Lumezi

Prokuroria e Shtetit reagon ndaj deklaratave të deputetës, Albulena Haxhiu, kundër kryeprokurorit Lumezi

Prokuroria e Shtetit ka reaguar ndaj deklaratave të deputetës së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, e cila tha se kryeprokurori Lumezi me mbajtjen e disa pozitave po bie ndesh me ligjin. Në reagimin e saj, Prokuroria e Shtetit ka përmendur edhe opinionin e Agjencisë Kuindër Korrupsionit në lidhje me kërkesën e kryeprokurorit Lumezi. Tutje, sipas Prokurorisë së shtetit, këto deklarata janë të pasakta dhe të njëjtat kanë për qëllim cenimin e integritetit të Kryeprokurorit të Shtetit. Sipas Prokurorit të Shtett, shtrimi i këtyre funksioneve nga ana e Kryeprokurorit të Shtetit është në harmoni me ligjet të cilat i kanë miratuar deputetët e Kuvendit të Kosovës, dhe nëse mendoni që Kryeprokurori i Shtetit nuk duhet t’i ushtrojë këto funksione, atëherë ju si deputet duhet t’i ndryshoni këto ligje.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Rahovec shënohet 21 vjetori i daljes se parë publike të UÇK-së në Zonën Operative të Pashtrikut

Sot në Rahovec shënohet 21 vjetori i daljes se parë publike të UÇK-së në Zonën Operative të Pashtrikut

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Rahovec bënë të ditur ...