Prokuroria ka ngritur aktakuzë kundër deputetëve të opozitës: Ismajl Kurteshi, Fisnik Ismajli dhe Haxhi Shala

Prokuroria Themelore e Prishtinës ka ngritur aktakuzë kundër deputetëve të opozitës: Ismajl Kurteshi, Fisnik Ismajli dhe Haxhi Shala  për sikur thuhet mbajtjen apo hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës. Sipas aktakuzës, Kurteshi e Shala ngarkohen me dy vepra penale: përdorimi i mjetit të rrezikshëm dhe pengim i personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare. Ndërkaq, deputeti Ismajli do të gjykohet për armëmbajtje pa leje dhe pengim të personit zyrtar. Deputetët e kanë quajtur aktakuzën të pavlerë dhe me prapavijë politike. Madje, ata kanë thënë se nuk janë njoftuar fare nga Gjykata apo Prokuroria për ngritjen e saj.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …