valamobile
mbpzhr grante
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Kosovës do të mblidhet sot më fillim nga ora 14:00 ku do t’i shqyrtojë gjithsej katërmbëdhjetë pika
Qeveria e Kosovës ka ndarë sot 42 mijë euro për implementimin e projektit kompakt të Zyrës për Sfidat e Mijëvjeçarit

Qeveria e Kosovës do të mblidhet sot më fillim nga ora 14:00 ku do t’i shqyrtojë gjithsej katërmbëdhjetë pika

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj sot mbledh kabinetin qeveritar. Mbledhja do të mbahet në orën 14:00. Në rend të ditës, janë gjithsej katërmbëdhjetë pika dhe do të diskutohet për themelimin e Qendrës së Holokaustit shqiptar “Bllacë 1999”. Gjithashtu, do të shqyrtohet propozim-vendimi për rritjen e numrit të Këshilltarëve në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal. Do të edhe propozim vendimi për ndarjen e mjeteve financiare për aktivitetet për rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendësministrja e MZhR-së, Magbule Shkodra i dhuron rreth 300 ekzemplarë për bibliotekën e Universitetit “Kadri Zeka“ në Gjilan

Zëvendësministrja e MZhR-së, Magbule Shkodra i dhuron rreth 300 ekzemplarë për bibliotekën e Universitetit “Kadri Zeka“ në Gjilan

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, njëherit edhe vajza e profesorit të ...