mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 27 shkurt
Fillimi / Lajmet / Dy Qeveritë shqiptare mbledhjen e gjashtë me radhë do ta mbajnë muajin maj në qytetin e Shkodrës
Dy Qeveritë shqiptare mbledhjen e gjashtë me radhë do ta mbajnë muajin maj në qytetin e Shkodrës

Dy Qeveritë shqiptare mbledhjen e gjashtë me radhë do ta mbajnë muajin maj në qytetin e Shkodrës

Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës. Kujtojmë se për herë të parë, dy qeveritë u takuan më 11 janar të vitit 2014. Pasi kanë realizuar edhe takime të tjera të përbashkëta në Vlorë, Prishtinë, Tiranë, Pejë e ardhshmja do të jetë në Shkodër.

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...