mbpzhr grante
valamobile
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Qeveria e Republikës së Kosovës ndanë 200 mijë euro për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz
Qeveria e Republikës së Kosovës ndanë 200 mijë euro për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Qeveria e Republikës së Kosovës ndanë 200 mijë euro për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Me kërkesë të Komitetit Ndërministror për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e sotme ka ndarë mjete financiare në shumën prej 200 mijë eurosh që do të përdoren për nevojat e realizimit të këtij projekti përmes angazhimit edhe të konsulencës së jashtme. Po ashtu, në këtë mbledhje Qeveria e Kosovës ka dhënë mendimin për iniciativën legjislative për Projektligjin për ndryshim dhe plotësim e Kodit të Drejtësisë për të Mitur, sipas përfundimit të Kuvendit të Republikës ë Kosovës. Kabineti qeveritar ka miratuar edhe vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e vendimit për emërimin e anëtarëve të Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore Telekomi i Kosovës. Me vendimin e miratuar është zëvendësuar një anëtar i dorëhequr i këtij Bordi. Me plotësimin dhe ndryshimin e vendimit të Qeverisë për themelimin e strukturave për zbatimin e pakos ligjore për Administratën Publike është ndryshuar përbërja e Komisionit ekzekutiv të kësaj strukture. Në këtë Komision do të shtohen edhe tre përfaqësues nga Zyra e Kryeministrit.

Kontrolloni gjithashtu

Veseli: Ashtu siç kemi luftuar për çlirimin e Kosovës nga Serbia do ta luftojmë korrupsionin, nepotizmin dhe abuzimet

K.Veseli: Ashtu sikur e kam çliruar Kosovën nga Serbia njëzet vjet më parë, ashtu do ta çliroj edhe nga korrupsioni (!)

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë Konventës Festive të partisë, ku u zgjodh sërish kryetar ...