Qeveria Serbe

Qeveria e Serbisë ua ka refuzuar kërkesën katër ministrave të Kosovës, për një vizitë në Medvegjë, Bujanoc e Preshevë

Pavarësisht kërkesës paraprake, që ka bërë delegacioni me katër ministra i Qeverisë së Kosovës, për të vizituar tri komunat e Kosovës Lindore, të mbetura nën Serbi, Beogradi zyrtar nuk e ka lejuar këtë vizitë. Ky delegacion i përbërë nga ministrat:  Arbërie Nagavci, Hekuran Murati, Hajrullah Çeku dhe Liburn Aliu, ka bërë të ditur se refuzimi për vizitë është bërë pa ndonjë arsyetim dhe në kundërshtim me bisedimet që po i zhvillon Kosova me Serbinë në Bruksel.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …