OVL-UÇK

Të rinj dhe ish-pjesëtarë të UÇK-së do të vendosin Flamurin me imazhet e udhëheqësve të luftës, që po mbahen, në Hagë

Me rastin e Festave të Nëntorit, një grup i të rinjve dhe ish-pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës do të vendosin një Flamur me imazhet e udhëheqësve të luftës së UCK-së dhe  themeluesve të Shtetit të Kosovës,  të cilët po mbahen padrejtësisht në burgun e Gjykatës Speciale, në Sheveningen të Hagës. Në shenjë respekti dhe për nder të kontributit të tyre kolosal, në çlirimin dhe pavarësinë e Kosovës, Flamuri do të vendoset me 28 Nëntor, në Prishtinë, në orën 9:00, në rrugën “Fehmi Lladrovci”, tek rrethi afër hyrjes kryesore të QKUK – së. (Sadri Shala)

Kontrolloni gjithashtu

Levent Ridvan Qazimi: Kryeministri, Albin Kurti, tani është përfshirë në zgjedhjet lokale, në Preshevë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pas dështimit në zgjedhjet, në Shqipëri, dhe mbështetjes së një …