KEK
Fillimi / Lajmet / Qeveria e propozon kufizimin e lëvizjeve për personat mbi moshën 65-vjeçare dhe ata me sëmundje kronike
Qeveria e vendit propozon kufizimin e lëvizjeve për personat mbi moshën 65-vjeçare dhe ata me sëmundje kronike

Qeveria e propozon kufizimin e lëvizjeve për personat mbi moshën 65-vjeçare dhe ata me sëmundje kronike

Qeveria e Kosovës ka propozuar që të kufizohet qarkullimi i lëvizjes për personat mbi 65 vjeç dhe qytetarët me sëmundje kronike. Sipas propozim-vendimit, qytetarët mbi 65 vjeç dhe me sëmundje kronike mund të dalin jashtë në ambiente publike vetëm në orët e hershme të mëngjesit (prej orës 05:00 deri në orën 10:00) dhe orët e mbrëmjes (prej orës 18:00 deri në orën 21:00).

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...