Qeveria kineze kundër dasmave të shthurura që dëmtojnë vlerat socialiste dhe pasqyrojnë shthurjen e shoqërisë

Qeveria kineze kundër dasmave të shthurura që dëmtojnë vlerat socialiste dhe pasqyrojnë shthurjen e shoqërisë

Autoritetet e larta të Kinës, ku regjimi komunist  drejton vendin kanë marrë qëndrim të ndalojnë ekstravagancën gjithnjë e në rritje që po i shtohet kulturës së vendit për sa i përket dasmave.  Qeveria thotë se shumë prej mënyrave se si festohen martesat po shkojnë kundër vlerave socialiste dhe pasqyrojnë shthurje. Kohët e fundit kanë hyrë në modë lojëra ekstravagante në dasmat  kineze, të cilat po përfundojnë gjithnjë e më shpesh me aksidente. Këto lodra kanë kaluar në dëmtime të rënda, andaj Qeveria ka marrë masa kundër ekstravagancës, lakuriqësisë dhe degjenerimit në shoqërinë socialiste të Kinës.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …