Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Ramosaj: Janjiq ta thotë të vërtetën dhe e të jetë i përgjegjshëm në deklarime, të mos bëjë politikë në emër të Kishës
Ramosaj: Janjiq, duhet të thotë të vërtetën dhe të jetë i përgjegjshëm në deklarimet e tijë, të mos bëjë politikë në emër të Kishës

Ramosaj: Janjiq ta thotë të vërtetën dhe e të jetë i përgjegjshëm në deklarime, të mos bëjë politikë në emër të Kishës

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka reaguar ndaj deklarimeve të igumenit Sava Janjiq për kinse marrjen e pronave të manastirit për ndërtim të autostradës, duke kërkuar nga ky i fundit që të tregojë të vërtetën dhe të mos bëjë politikë në emër të kishës serbe. Ai në një postim shkruan se njeriu që në etapa të ndryshme e tejet të rëndësishme, e mbrojti dhe u kujdes për Manastirin nuk mund të jetë pengesë. “Sava Janjiq, duhet të thotë të vërtetën dhe të jetë i përgjegjshëm në deklarimet e tijë, të mos bëjë politikë në emër të Kishës. Ne kemi dëshmuar vullnet të përhershëm në mbrojtjen e vlerave shtetërore”, ka shkruar Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...