Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
valamobile
kek
Fillimi / Lajmet / Rexhaj: Shkrirja e KPMM-së në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës do t’i dekurajojë investitorët e huaj për sektorin mineral
Rexhaj: Shkrirja e KPMM-së në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës do t’i dekurajojë investitorët e huaj për sektorin mineral

Rexhaj: Shkrirja e KPMM-së në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës do t’i dekurajojë investitorët e huaj për sektorin mineral

Anëtari i Bordit në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale, Azem Rexhaj, i cili ka qenë edhe drejtor i këtij institucioni, ka thënë se shkrirja e KPMM-së në Shërbimin Gjeologjik të Kosovës do t’i dekurajojë investitorët e huaj për sektorin mineral. Ai ka bërë me dije se janë në përgatitje të një dokumenti nëpërmjet të cilit do ta arsyetojnë domosdoshmërinë dhe rëndësinë e KPMM-së në nivelin e agjencisë së pavarur. Rexhaj ka thënë se këtë dokument do t’ia përcjellin qeverisë dhe do të jepen arsyet pse nuk duhet të dëmtohet ky sektor kaq i rëndësishëm.

Kontrolloni gjithashtu

KMDLNJ: Gjatë periudhës 2000-2002 është bërë Kallëzim për masakrën e Dubravës në Tribunalin e Hagës, por nuk u trajtuar

KMDLNJ: Kallëzimi Penal për masakrën e Dubravës i bërë në Tribunalin e Hagës, nuk është trajtuar asnjëherë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Lirive të Njeriut ka thënë se gjatë periudhës ...