kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Rifillojnë punimet në ndërtimin e trotuarit Kastriot -Mazgit

Rifillojnë punimet në ndërtimin e trotuarit Kastriot -Mazgit

Kanë rifilluar punimet në ndërtimin e trotuarit nga Kastrioti në Mazgit. Një pjesë e punimeve në këtë trotuar janë zhvilluar vitin e kaluat. Drejtoria e Urbanizmit, kishte planifikuar që ndërtimi i këtij trotuar të realizohej në dy faza.

Këmbësorëve të këtij fshati që janë të shumtë që lëvizin në drejtim të Kastriotit  dhe anasjelltas, me këtë trotuar ju krijohet mundësi e mirë dhe e sigurt e lëvizjes.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...