KEK
Fillimi / Lajmet / Rreth 30 mijë qytetarë të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri gjatë fundjavës për të pushuar në bregdetin shqiptar
Rreth 30 mijë qytetarë të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri gjatë fundjavës për të pushuar në bregdetin shqiptar

Rreth 30 mijë qytetarë të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri gjatë fundjavës për të pushuar në bregdetin shqiptar

Gjatë fundjavës, ishin rreth 30 mijë qytetarët kosovarë që zgjodhën të vizitojnë bregdetin në Shqipëri, me 8 mijë vetura dhe mbi 50 autobusë. Në pikat e kalimit kufitar janë krijuar kolona për të hyrë në Kosovë, dje ishte e gjatë deri në afërsi të fshatit Morinë. Kjo situatë me kolona të gjata në pikën kufitare të Vermicës përsëritet çdo të dielë në mbrëmje që nga fillimi i sezonit. Një prej shkaqeve që krijohet kolonë e gjatë është matja e temperaturës për çdo pushues kosovarë që ka qenë në bregdetin shqiptar.

Kontrolloni gjithashtu

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre

Të pakënaqur nga mungesa e përkrahjes financiare nga institucionet dhe mos shfuqizimin e masave ndaj ...