Sali Berisha u thotë u thotë partnerëve ndërkombëtarë, ky është revolucion paqësor por i pandalshëm

Sali Berisha i PD-së së rithemeluar, duke u drejtuar ndërkombëtarëve tha se protesta e 8 janarit ishte një protestë paqësore, që do të jetë e pandalshme. Ai tha se protestuesit donin vetëm të nxirrnin banditët, siç tha ai, nga shtëpia e tyre. “Thirrja për partnerët ndërkombëtarë, ky është revolucion paqësor por i pandalshëm. Demokratët më 8 janar nuk kërkonin gjë tjetër, por atë që do të bënte një polici e çdo shteti të lirë, të nxirrnin banditët nga shtëpia e tij. Kush është ai që e sheh shtëpinë e tij plot me banditë dhe nuk lufton që t’i nxjerri? 8 janari është vetëm fillimi, ju jap fjalën. Ata që mbështesin Bashën për të marrë peng pluralizmin do të dështojnë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …