Sasha Gjorgjeviq: Në hyrje të lagjes Soçanica, ku ndodhet vend-mbeturina e autove, ka filluar të derdhet nafta

Sasha Gjorgjeviq: Në hyrje të lagjes Soçanica, ku ndodhet vend-mbeturina e autove, ka filluar të derdhet nafta

Sasha Gjorgjeviq nga Leposaviqi, ka bërë të ditur për mediet se në  hyrje të lagjes Soçanica, dy metra nga rruga, ku  ndodhet vend-mbeturina e autove, ka filluar të derdhet nafta, por ende nuk ka dalë në vendin e derdhjes, Policia e Kosovës, të cilës edhe i pamundësohet qarkullimi për shkak të grumbullit të mbeturinave. Kërkojmë nga organet kompetente që ta njoftojnë sa më parë komunën dhe inspektoratin përgjegjës, për largimin e atyre mbetjeve, sepse është një  shëmti e veçantë që  na turpëron  të gjithëve, ne shekullin 21.

Kontrolloni gjithashtu

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e sigurisë në Kosovë

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e …