Në samitin e NATO-s do të diskutohet për një gamë të gjerë temash, por që pritet që të dominojë çështja e Ukrainës

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg nuk ka interesim për të kandiduar për mandat tjeter në këtë pozitë

Mediet gjermane kanë njoftuar se Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg nuk ka interesim për të kandiduar për mandat tjeter në këtë pozitë. Duke iu referuar deklaratës së dhënës së Aleancës Ushtarake Veri Atlantike, Oana Lungesku, këto medie njoftoj se sekretari i përgjithëm, Jens Stoltenberg, nuk është I gatshëm për të marrë edhe një mandate tjetër. “Mandati i Sekretarit të Përgjithshëm, Jens Stoltenberg, u zgjat tre herë dhe shërbeu gjithsej pothuajse nëntë vjet. Mandati i Sekretarit të Përgjithshëm skadon në tetor të këtij viti dhe ai nuk është gati të kërkojë vazhdim” ka theksuar zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungesku.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …