Fillimi / Njoftime / Selami Hoti: Java e Pashtrikut

Selami Hoti: Java e Pashtrikut

Kryetari i Këshillit të Fshatit Krushë e Madhe në Komunën e Rahavecit z.Selami Hoti, ka bërë të ditur se me rastin e 23 vjetorit të rënies heroike të tetë Dëshmorëve në Pashtrik, të shtunën me 4 dhjetor, në orën 10:30 në Krushë, do të bëhen homazhe në kompleksin memorial e më pas edhe në vend rënien e tyre në Pashtrik me fillim në orën 12:00. Lavdi jetës dhe veprës së dëshmorëve!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...