Selim Pacolli: Sot 23 vjet më parë kombi ynë përjetoi një nga goditjet më të mëdha

Me fjalë nuk mund të përshkruajmë sakrificen e komandantit dhe dy personaliteteve më domethënëse të luftës për liri dhe pavarësi. Sot 23 vjet më parë, kombi ynë përjetoi një nga goditjet më të mëdha. Humbi luftëtarët e parë nga celulat e UÇK-së, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha. Jeta, veprimtaria dhe flijimi i këtyre tre heronjve të Kosovës është një dëshmi e fuqishme e dashurisë së madhe të popullit tonë për lirinë e atdheut, për të cilën u deshën shumë e shumë akte të tilla trimërie e vetëflijimi. Kosova nuk do t’i harrojë kurrë çlirimtarët e saj. Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Mehmet Bislimi: Çmendi e çoroditur e opozitës në Shqipëri

Edhe sot për të satën herë, Partia Demokratike e Shqipërisë, në krye me të çmendurit …