KEK
Fillimi / Lajmet / Shaip Kamberi kërkon që t’ iu bëhet ADN-ja mbetjeve mortore që dyshohet të jenë të shqiptarëve të gjetura në Kizhevak
Shaip Kamberi kërkon që t'u bëhen analizat mbetjeve mortore që dyshohet të jenë të shqiptarëve të gjetura në Kizhevak

Shaip Kamberi kërkon që t’ iu bëhet ADN-ja mbetjeve mortore që dyshohet të jenë të shqiptarëve të gjetura në Kizhevak

Deputeti shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi i ka shtruar dy pyetje Qeverisë së Serbisë. Një ndër çështjet që ka ngritur Kamberi është edhe për gjetjen e mbetjeve mortore në Kizhevak në afërsi të Rashkës e që dyshohet të jenë mbetje të shqiptarëve. Ai ka kërkuar që pas përfundimit të analizave të informohet si deputet dhe pos tij të njoftohet edhe parlamenti. Kamberi ka pyetur edhe për komunën e Medvegjës që është duke u zhvilluar një proces masiv i pasivizimit të adresave të qytetarëve të cilët po i humbin të drejtat e tyre civile dhe bashkë me to edhe të drejtën e votës.

Kontrolloni gjithashtu

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Amerikës qindra miliardë dollarë, do ta dëmtojnë shëndetin e njerëzve

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Amerikës qindra miliardë dollarë, do ta dëmtojnë shëndetin e njerëzve

Ndryshimet e pakontrolluara të klimës do t’i kushtojnë Shteteve të Bashkuara qindra miliardë dollarë, do ...