AKP deri me 2 dhjetor
valamobile
mbpzhr 2018
kek baneri
Fillimi / Lajmet / SHBA-ja dhe BE-ja i përgjigjen pozitivisht kryetarit Thaçi për monitorim të zgjedhjeve
Zgjedhjet

SHBA-ja dhe BE-ja i përgjigjen pozitivisht kryetarit Thaçi për monitorim të zgjedhjeve

Ftesa që ju ka bërë kryetari, Hashim Thaçi Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian për monitorimin e zgjedhjeve, ka marr përgjigje pozitive. “Ne presim të kemi Ekipet e Vëzhgimit të Zgjedhjeve të Ambasadës së ShBA-ve në mbarë Kosovën për të ndihmuar që rezultatet të reflektojnë vullnetin e votuesve. Presim që zgjedhjet të bëhen në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare dhe evropiane,” ka thënë zëdhënësja e ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Michelle Schohn. Edhe zyrtar të Bashkimit Evropian kanë thënë se BE-ja po shqyrton në mënyrë intensive të gjitha mundësitë për vëzhgimin e procesit të ardhshëm zgjedhor në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën e punës së saj për lobim për liberalizimin e vizave

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, po qëndron për vizitë zyrtare në Estoni në vazhdën ...