KEK
Fillimi / Lajmet / Shërbimi konsullor i Ambasadës së Kosovës në Bruksel i pezullon shërbimet konsullore për shkak të pandemisë
Shërbimi konsullor i Ambasadës së Kosovës në Bruksel i pezullon shërbimet konsullore për shkak të pandemisë

Shërbimi konsullor i Ambasadës së Kosovës në Bruksel i pezullon shërbimet konsullore për shkak të pandemisë

Bazuar në vendimet e fundit që janë marrë nga institucionet përgjegjëse të Mbretërisë së Belgjikës, si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Shërbimi konsullor i Ambasadës së Kosovës në Bruksel, do të pezullojë ofrimin e të gjitha shërbimeve konsullore për një kohë. Ky vendim do të jetë kësisoj deri në njoftimin tjetër, me përjashtim të rasteve emergjente, të cilat duhet të dëshmohen. Ata kanë bërë të ditur se do të merren vetëm me rastet emergjente të cilat konsiderohen: Fletëudhëtime Emergjente dhe lejekalime për riatdhesim në rastet e vdekjes.

Kontrolloni gjithashtu

392 persona të infektuar, 222 të shëruar dhe 6 të vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit, në ...