KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Selimi: Task-forca kundër korrupsionit ka pasur sukses, tani duhet të rishikohet dhe të shfuqizohet
Selim Selimi: FSK është institucioni më i besueshëm e pas saj është Shërbimi Korrektues i Kosovës

Ministri Selimi: Task-forca kundër korrupsionit ka pasur sukses, tani duhet të rishikohet dhe të shfuqizohet

Task-forca kundër korrupsion që është propozuar të shfuqizohet nga Qeveria e Kosovës, thuhet se ka pasur sukses në disa nga punët e kryera. Në bazë të gjetjeve që ka bërë EULEX-i nga monitorimi i punës së kësaj Task-force, thuhet se kjo Taskë-forcë që funksionon në bazë të Policisë së Kosovës, ka ndërmarrë hetime të profileve të larta që përfshijnë persona të njohur dhe raste financiare.Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka thënë se shfuqizimi i kësaj Task-force, duhet të rishikohet mirë nga Ministria e Punëve të Brendshme që drejtohet nga Agim Veliu. Tutje, në këtë raport bëhet e ditur se Task-forca ruhet nga pozita e saj unike në hierarkinë e Policisë së Kosovës dhe vijat e saj të veçanta të raportimit ,që garantojnë pavarësinë e saj.

Kontrolloni gjithashtu

392 persona të infektuar, 222 të shëruar dhe 6 të vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit, në ...