Fillimi / Lajmet / Shkrimtari i mirënjohur, Ismail Kadare porositë të ruhet gjuha dhe kultura e pastër shqiptare
Ismail Kadare

Shkrimtari i mirënjohur, Ismail Kadare porositë të ruhet gjuha dhe kultura e pastër shqiptare

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, ka realizuar vizitë në Francë ku është takuar edhe me shkrimtarin e mirënjohur, Ismail Kadare. Gjatë bisedës së zhvilluar për çështje të ndryshme, ai ka porositur që të ruhet gjuha dhe kultura e pastër shqiptare. Shkrimtari, Ismail Kadare dhe zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti kanë biseduar edhe për fuqizimin e kulturës shqiptare, rritjen e bashkëpunimit dhe shkëmbimi kulturor mes shqiptarëve. Kadare porositi që t’i kushtohet rëndësi ruajtjes së gjuhës dhe kulturës së pastër shqipe si vlerë fondamentale e shqiptarëve, njofton Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Kontrolloni gjithashtu

Joe Biden: Agjenda ime nuk është kundër Rusisë apo dikujt tjetër, por është për Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Presidenti amerikan Joe Biden paralajmëron Rusinë për Ukrainën

Kryetari amerikan, Xho Bajden,  u zotua se do ta bëjë shumë të vështirë për kryetarin ...