vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Shoqata e Fermerëve Kosovarë të Qumështit ndihmon fermerët e përmbytur në Shqipëri
Shoqata e Fermerëve Kosovarë të Qumështit ndihmon fermerët e përmbytur në Shqipëri

Shoqata e Fermerëve Kosovarë të Qumështit ndihmon fermerët e përmbytur në Shqipëri

Shoqata e Fermerëve Kosovarë të Qumështit ka dërguar një kontingjent të ndihmave për fermerët e regjionit të përmbytur të Vlorës. Ky kontingjent përbëhej nga 30 tonelata ushqim të thatë, 18 tonelata koncentrat dhe 15 tonelata misër. “E kemi për obligim që të ndihmojmë njëri-tjetrin në këso situata të vështira dhe do ta bëjmë këtë sa herë që të ketë nevojë”, thotë Besim Kuçi, kryetar në Shoqatën e Fermerëve Kosovarë të Qumështit me rastin e dërgesës së kontingjentit të parë. Kjo ndihmë është mirëpritur nga fermerët e regjionit të Vlorës, të cilët kanë qenë më të dëmtuarit në vërshimet e fundit në Shqipëri. Shoqata e Fermerëve Kosovarë të Qumështit është formuar në vitin 2016 dhe përfaqëson rreth 2500 fermerë nga e gjithë Kosova.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...