Shoqata e Veteranëve të UÇK-së - Dega në Klinë: Zbulohen pllakat përkujtuese në Çabiq dhe Ujmirë të Klinës

Shoqata e Veteranëve të UÇK-së – Dega në Klinë: Zbulohen pllakat përkujtuese në Çabiq dhe Ujmirë të Klinës

Të nderuara familje të dëshmorëve,
Të nderuara familje të martirëve,
Të nderuar invalidë dhe veteranë të UÇK-së,
Të nderuar pjesëtarë dhe kontribuues në çfarëdo forme në ish-Njësitin “Alfa” të Çabiqit,
Ju bashkëfshatarë të Çabiqit dhe Ujmirit,
Në nderim të rënies heroike të komandantit të shquar të UÇK-së (të Brigadës 113), Mujë Krasniqi-Kapuçi dhe bashkëluftëtarëve të tij, Shoqata e Veteranëve të UÇK-së – Dega në Klinë në bashkëpunim me ish-ushtarët e Njësitit “Alfa” të UÇK-së, ju ftojnë që të merrni pjesë në ceremonitë e zbulimit të pllakave në Çabiq dhe në Ujmirë të Klinës.
Ceremonitë e zbulimit të katër pllakave mbahen në fshatin Çabiq dhe Ujmirë të Komunës së Klinës, më 14 dhjetor 2021.
Agjendën e plotë të ceremonive do ta gjeni të bashkangjitur në ketë publikim.
Prania juaj na nderon!
Lavdi të gjithë të rënëve për lirinë e Kosovës!

Kontrolloni gjithashtu

Teuta Shala: Konferenca Shkencore, “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa për Çlirim

Sot, në Prishtinë, me rastin e 25-vjetorit të çlirimit, ka filluar punimet Konferenca Shkencore dy …