KEK
Fillimi / Lajmet / Shtetasit e Kosovës mund të marrin shërbime konsullore në Konsullatën e Shqipërisë në Bar të Italisë
Ditmir Bushati dhe Enver Hoxhaj

Shtetasit e Kosovës mund të marrin shërbime konsullore në Konsullatën e Shqipërisë në Bar të Italisë

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës në bashkëpunim me të njëjtin dikaster nga Shqipëria janë marrë vesh që shtetasve të Kosovës që jetojnë dhe veprojnë në Itali të ju ofrohet shërbime konsullore në Konsullatën e Shqipërisë në Bari. Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dhe Ministria e Punëve të Jashtme  e Republikës së Shqipërisë, sot, gjatë vizitës së ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, në Tiranë në kuadër të Konferencës së Ambasadorëve, bëjnë me dije se nën ombrellën që krijon marrëveshja e vendosur mes dy palëve për të bashkëpunuar dhe mbështetur njëra-tjetrën në shërbimin diplomatik dhe atë konsullor do të hedhin edhe një hap tjetër, duke përforcuar nivelin dhe stadin e marrëdhënies në përfaqësimin e përbashkët Kosovë – Shqipëri, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria

Qeveria e Kosovës pritet që të premten ta votojë programin qeverisës për katër vitet e ardhshme

Qeveria e Kosovës  pritet që të premten të votojë programin qeverisës për katër vitet e ...