Shumë shqiptarë ishin mbledhur para gjykatës, në Colmar, për ta mbështetur Ramush Haradinajn

Shumë shqiptarë ishin mbledhur para gjykatës, në Colmar, për ta mbështetur Ramush Haradinajn

Një numër i madh i shqiptarëve nga Franca dhe vende të tjera  që ishin mbledhur para gjykatës, për të pritur vendimin e Gjykatës së Apelit, e kanë shoqëruar atë me brohoritje kryetarin e AAK-së pas përfundimit të seancës gjyqësore. “O Ramush ti ku je krejt Kosovën këtu e ke”, “Ramushi, Ramushi”, “Liri për çlirimtarët” dhe “UÇK, UÇK” kanë qenë brohoritjet e shumë shqiptarëve, të cilët vendimin e sotëm të gjykatës franceze e quajtën të padrejtë dhe të ndikuar nga Serbia. Po ashtu në veturën me të cilën u largua Haradinaj nga oborri i gjykatës, një qytetarë i vendosi flamurin kombëtar në xhamin e përparmë të veturës.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti i Turqisë ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Finlandës në NATO

Me 276 vota pro, Finlanda mori  më në fund miratimin zyrtar të Turqisë  për t’iu …