kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Si pasojë e reshjeve ka pësuar dëmtime Rruga Regjionale R115 Doganaj – Brezovicë

Si pasojë e reshjeve ka pësuar dëmtime Rruga Regjionale R115 Doganaj – Brezovicë

Sot rreth orës 8:00, si pasojë e reshjeve të ditëve të fundit, rruga Regjionale R115: Doganaj – Brezovicë, në lokacionin Udhëkryqi për fshatin Brod (Komuna e Shtërpcës), ka pësuar dëmtime. Njëra korsi e rrugës ka rrëshqitur dhe është e mbyllur për qarkullim. Momentalisht, komunikacioni zhvillohet vetëm në njërën korsi.

Kompania e mirëmbajtjes i ka vendosur shenjat e sinjalizimit dhe e ka siguruar pjesën e rrugës ku ka ndodhur rrëshqitja.

Kontrolloni gjithashtu

Basri Sylejmani u zgjodh Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Viti

Në Viti, është mbajtur mbledhja e parë e Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport. ...