MIT KS
Fillimi / Lajmet / Sindikata e Pavarur e RTK-së dënon ashpër gjuhën fyese te drejtorit, Mentor Shala
Sindikata e Pavarur e RTK-së dënon ashpër gjuhën fyese te drejtorit, Mentor Shala

Sindikata e Pavarur e RTK-së dënon ashpër gjuhën fyese te drejtorit, Mentor Shala

Sindikata e Pavarur e RTK-së dënon ashpër gjuhën fyese të drejtorit, Mentor Shala, i cili pjesën më të madhe të votuesve të vendit tonë i quan prorus dhe antiperëndimorë. Përmes këtij shkrimi që nxiti reagimin e mijëra qytetarëve, ai eskalon më tutje duke deklaruar se me këtë votim, “prej sot më larg e kemi shtetin e Kosovës.”  SPRTK kërkon nga Bordi dhe Menaxhmenti i RTK-së, që të distancohen nga kjo gjuhë denigruese e drejtorit të Mediave në RTK, e cila shkelë rëndë kodin etik dhe standardet profesionale të Transmetuesit Publik. Organet drejtuese të RTK-së të mos jenë selektiv por rastin ta trajtojnë konform rregulloreve të RTK-së. Transmetuesi Publik është i gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe votuesit pavarësisht bindjeve të tyre politike janë qytetarë të vendit tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Richard Grenell jep dorëheqje nga Departamentin e Shtetit por mbetet i dërguar special për dialogun Kosovë-Serbi

Richard Grenell jep dorëheqje nga Departamentin e Shtetit por mbetet i dërguar special për dialogun Kosovë – Serbi

Mbrëmë vonë Richard Grenell dha dorëheqje prej pozitës që kishte në Departamentin e Shtetit. Këtë ...