MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ministri i Jashtëm i Austrisë, Alexander Schallenberg, ka deklaruar nga Tirana se Shteti i Kosovës është një realitet
Ministri i Jashtëm i Austrisë, Alexander Schallenberg, ka deklaruar nga Tirana se Shteti i Kosovës është një realitet

Ministri i Jashtëm i Austrisë, Alexander Schallenberg, ka deklaruar nga Tirana se Shteti i Kosovës është një realitet

Ministri i Jashtëm i Austrisë, Alexander Shallenberg, ka deklaruar nga Tirana se Kosova është një realitet, pavarësisht se disa vende të Bashkimit Evropian vijojnë të mos e njohin. BE ka mundur të ndjekë një politikë koherente ndaj Prishtinës dhe Beogradit dhe do vazhdojë ta bëjë këtë. Duhet të presim për formimin e qeverisë në Kosovë, para se të mbajmë një qëndrim”, ka thënë kreu i diplomacisë austriake, gjatë një konference me ministrin e Shqipërisë, Gent Cakaj, i cili është shprehur me këtë rast se Kosova është realitet dhe se bashkëpunimi me Shqipërinë është i pa alternativë.

Kontrolloni gjithashtu

Natyra Kuçi: Një nga arsyet që PSD u “ndëshkua” në zgjedhjet e 6 teorit ishte edhe koalicioni me AAK-në

Natyra Kuçi: Një nga arsyet që PSD u “ndëshkua” në zgjedhjet e 6 teorit ishte edhe koalicioni me AAK-në

Në Partinë Socialdemokrate e kanë pranuar që kanë bërë gabim që iu bashkuan Aleancës për ...