KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit pesë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit pesë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit pesë persona kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa pesë të tjerë janë shëruar plotësisht. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 471 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 340 të shëruar plotësisht, 14 kanë humbur jetën dhe 117 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistanc

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në ...