KEK
Fillimi / Lajmet / Sipas ministrit Zemaj situata epidemiologjike është e qëndrueshme, por nuk duhet të lirohemi
Zemaj: Situata aktuale në vend sa i përket Covid-19 është e menaxhueshme por përgatitemi për valën e dytë të pandemisë

Sipas ministrit Zemaj situata epidemiologjike është e qëndrueshme, por nuk duhet të lirohemi

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka theksuar se situata epidemiologjike në vendin tonë është e qëndrueshme. Zemaj ka njoftuar se është takuar me drejtorin e IKSHPK-së, Naser Ramadani, me kryesuesin e bordit këshillëdhënës, Lul Raka, Visar Berisha nga zyra e kryeministrit për të diskutuar për hapat e ardhshëm që duhet t’i ndërmarrin pas hapjes së shkollave. “Lufta me Covid vazhdon të jetë një prioritet i punëve tona të përditshme, por assesi kjo nuk nënkupton që duhet lënë anash projektet dhe punët tjera që kam parashikuar në mandatin tim e që kanë të bëjnë me rregullimin e sistemit shëndetësor publik si të qëndrueshëm, modern dhe funksional”, ka thënë ai.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...