Komisioni Qendror Zgjedhor njofton se regjistrimi për votim përmes postës mund të bëhet deri më 18 gush

Sipas të dhënave të KQZ-së mësohet se deri në ora 11.00 në komunat me shumicë serbe ka pas dalje shumë më të madhe në zgjedhje

Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, mësohet se deri në ora 11.00 në komunat me shumicë serbe ka pas dalje shumë më të madhe në zgjedhje. Sipas këtyre të dhënave në vend deri në orën 11:00 kanë votuar 8.24 për qind e qytetarëve që kanë të drejtë vote. Në Komunën e Mitrovicës së Veriut deri në ora 11.00 kanë votuar 30.96 për qind e qytetarëve, apo 5 mijë e 486 qytetarë, në Zveçan kanë votuar deri tani 29,42 për qind e qytetarëve apo 2 mijë e 24 qytetarë ndërsa në Leposaviq kanë votuar 20,49 për qind e qytetarëve apo 1 mijë e 696 qytetarë. Në komunën e Prishtinës deri rreth orës 11.00 kanë votuar 14 mijë e 568 qytetarë apo 8,70 për qind e votuesve.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …