Mandle: Procesi zgjedhor po zhvillohet mbarë dhe deri më tani nuk kemi vërejtur parregullsi

Shef i Misionit Vëzhgues të Bashkimit Evropian, Lukas Mandle e ka vlerësuar pozitivisht procesin zgjedhor në vendin tonë. Shef i Misionit Vëzhgues të BE-së që po monitorojnë procesin e zgjedhjeve lokale në Kosovë, Lukas Mandle ka deklaruar se deri tani nuk është raportuar ndonjë parregullsi e madhe në vend. “Kemi mbi 100 vëzhgues, dhe ata po përcjellin gjithçka. Unë i ftoj të gjithë qytetarët e Kosovës të dalin masivisht për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre”, ka deklaruar për Ekonomia Online, Shef i Misionit Vëzhgues të Bashkimit Evropian, Lukas Mandle.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …