MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Skenderaj me investime  në Infrastrukturë

Skenderaj me investime  në Infrastrukturë

Në kuadër të investimeve infrastrukturore, që janë duke u zhvilluar pothuajse në çdo pjesë të komunës së Skenderajt, nënkryetari Nuredin Lushtaku së bashku me inxhinierë dhe bashkëpunëtorë, ishin në teren për të parë nga afër punimet në segmentet e rrugëve në fshatin Kostërc.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetari Lushtaku, ka përcjellë nga afër realizimin e punimeve të rrugëve në fshatrat Rezallë, Plluzhinë dhe Likovc

Në kuadër të projekteve të ndryshme që po zhvillohen në komunën e Skenderajt, nënkryetari i ...