leoni

Smajl Latifi: Visar Hoti, studenti i vendosur të luftojë për çlirimin e Kosovës

Një kujtim i veçantë se si rinia kërkonte liri.
Sa shumë të lidhur e të bashkuar me njëri-tjetrin, si mishi me kockën.
Në mesin e tyre, Visar Hoti, studenti i vendosur të luftojë për çlirimin e Kosovës, veprimtar militant i organizuar i LKÇK-së e më pas edhe luftëtar i UÇK-së, derisa ra herokisht më 18 prill 1999 në bjeshkën e Zatriqit, së bashku me shokun e tij të idealit, të istikameve e të luftës, Safet Latifi.
Fotografi nga demonstrata e marsit 1998 në Prishtinë, ku shihet edhe Visar Hoti, i shenjuar me të kuqe.
Lavdi të qoftë, Visar Hoti!

Kontrolloni gjithashtu

RrGK: Sot gjithë shoqëria duhet të bëhet zë ri i grave dhe vajzave

Ende pa kaluar 5 ditë nga rasti tragjik i vrasjes së gruas në Ferizaj, sot …