MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Vitisë, Sokol Halili: Për gjatë muaj kemi pasur shumë investime dhe realizim të projekteve me rëndësi
Sokol Halili: Për gjatë muaj kemi pasur shumë investtime dhe realizim të projekteve me rëndësi

Kryetari i Vitisë, Sokol Halili: Për gjatë muaj kemi pasur shumë investime dhe realizim të projekteve me rëndësi

Në intervistën e dhenë televizionit Dielli, kryetari i komunës së Vitisë z. Sokol Haliti ka shpalosur aktivitetet dhe projektet e realizuara në këtë komunë. Ai veçoi faktin se komuna e Vitisë, ka një progres të theksuar në ekonomi, infrastrukturë, si dhe bashkëpunim të mirë me diasporën. Në këta gjashtë muaj ai ka theksuar se kjo komunë ka pasur shumë investime kapitale. Kemi realizuar shumë memorandume bashkëpunimi me shtete të rajonit. Morava e Binçes ka qenë sfidë dhe tani e kemi kthyer në prioritet. Tani kemi ndihmën e MMPH,së. Morava do të jetë e rivitalizuar me një shëtitore 6 km. Do të rregullohet edhe lumi Letnica. Do të rregullohet gjithashtu edhe rruga e me ketë edhe zhvillimi bujqësor dhe ekonomik, ka thënë kryetari Sokol Haliti për intervistën dhenë TV Diellit

Kontrolloni gjithashtu

Pas raportimit të 27 rasteve të reja me COVID-19, IKSHKP apelon për respektimin e rekomandimeve të dhëna

Pas raportimit të 27 rasteve të reja me COVID-19, IKSHKP apelon për respektimin e rekomandimeve të dhëna

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës përmes një komunikate për media u bënë thirrje ...