Fillimi / Lajmet / Sot është dita e parafundit që aplikuesit e regjistruar suksesshëm të votimit përmes postës të votojnë
Sot votohet për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovë, t drejtë vote kanë 1,937,869 persona

Sot është dita e parafundit që aplikuesit e regjistruar suksesshëm të votimit përmes postës të votojnë

Sot është dita e parafundit që aplikuesit e regjistruar suksesshëm të votimit përmes postës të votojnë. Saktësisht, fletëvotimet duhet të pranohen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve më së largu më 5 tetor, pra ditën e nesërme. Votimi përmes postës ka filluar më 19 shtator. Kujtojmë se nga 40 mijë e 313 aplikacione për të votuar përmes postës që janë pranuar dhe proceduar në KQZ, janë aprovuar 35 mijë e 87 aplikacione, ndërsa janë refuzuar 5 mijë e 226 aplikacione për shkak të mosplotësimit të kritereve të përcaktuara me ligj. Gjithsesi, nga njohës të çështjeve ky është një numër i konsiderueshëm i votave të diasporës që mund të ndikojnë edhe në rezultat në rast se gara është e ngushtë.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit, që u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Ramush Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Në përvjetorin e masakrës së Lybeniqit, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ...